• 1
  • Picture
  • Picture
  • Picture

Kamers

Als u een kamer wilt reserveren bij Jaidee Resort Hua Hin dan heeft u de keuze uit verschillende kamers of chalets:

U kunt nu op de kamer of het chalet klikken waar u interesse in heeft om meer informatie te krijgen over de mogelijkheden. We raden u aan alle mogelijkheden eens goed door te nemen zodat u een duidelijk beeld heeft van de opties die Jaidee Resort Hua Hin u kan bieden. Een ontspannen vakantie kunt u gaan ervaren bij Jaidee Resort Hua Hin.

Chalet Standaard

Omschrijving

Jaidee Resort Hua Hin Thailand Challet room

Chalet standaard, dit is de kleinste van de huisjes. Ze liggen rond het zwembad en zijn geschikt voor twee personen. Wilt u dus met zijn tweetjes heerlijk gaan genieten, dan is chalet standaard een goede keuze.

Challet de Luxe

Omschrijving

Jaidee Resort Hua Hin Thailand Challet the Lux

Chalet de luxe, deze zijn een stuk groter dan de standaard huisjes en liggen ook rond het zwembad. In deze huisjes staan binnen ook zitjes. Deze huisjes zijn naast de standaard 2 personen uit te breiden naar 3 personen.

Hotel kamer

Omschrijving

Jaidee Resort Hua Hin Thailand Challet Hotel

Voor de hotelkamer zijn twee mogelijkheden bij Jaidee Resort Hotel Hua Hin. U kunt bij Jaidee Resort Hotel Hua Hin kiezen voor de hotelkamer met balkon of de hotelkamer zonder balkon. Als u een kamer met een balkon kiest dan heeft u een uitzicht over de vijver

chalet lake

Omschrijving

chalet lake

Ruime kamer gelegen aan het water. Plaats voor 2 personen en uit te breiden tot 4 personen. Met binnen een zithoek en buiten een terras met relax stoelen.